Fejleszd az Önbizalmad!

Szerezze vissza saját önbizalmát a Consilium csapatával


Sajnos, az önbizalmat nem lehet megvásárolni a boltban. De még csak mástól megtanulni sem. Hisz épp ez a lényege. Hogy magunknak kell saját önbecsülésünket, önbizalmunkat kiépíteni, más nem tudja ezt megtenni.
Persze, el lehet lesni praktikákat, de ha azt nem kellő megalapozottsággal tesszük, s nézőpontunkon alapvetően nem változtatunk, mindennapi életünk, rutinjaink, hozzáállásunk majd tesz róla, hogy megint és mindig újra kelljen kezdenünk.


Mit tehetünk ebben a helyzetben?
Egyetlen dolgot: önmagunkat kell megváltoztatnunk: rutinjaink, megfelelési pontjaink, meggyőződéseink változtatásával, a referenciapontok kicserélésével tartós változást érhetünk el, amelyek támogathatnak bennünket abban, hogy visszanyerjük újra azt az önbizalmat, amely egykor, valamikor még megvolt, mielőtt mástól tettük volna függővé saját önbecsülésünket.
Ha
Nem vagy elégedett önmagaddal (lehetnél szebb, okosabb, jobb, stb.)
Nem bízol abban, hogy képes vagy
Nem mersz új dolgokba fogni, vagy egyszerűen csak kiállni magadért
Szinte beköltözött hozzád a kudarc, már te sem hiszel a sikeredben...
s ha a fentek bármelyike is rád vonatkozhat, akkor ne habozz tovább: jelentkezz Önbizalom fejlesztő tréningjeink valamelyikére, s légy olyan, amilyen szeretnél, élj úgy, ahogyan szeretnél.
 

Mivel fejlesztheted az önbizalmad?

Olvass minket a facebookon, kövesd a blogomat oldalunkon, vagy vegyél részt kimondottan a rád szabott egyéni tréningjeinken.

Consilium Humán Erőforrás Kft. | Budapest, 14.ker. Angol u. 38. | 06-1-793-71-57 | info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.