Tárkány Szűcs Ibolya

Tárkány Szűcs Ibolya - vezetői, kapcsolati/kommunikációs, kompetencia alapú önismereti tréningek.


 

Kedvenc területeim a személyre fókuszáló fejlesztés (coaching) valamint a szervezeti egységek, közösségek és szervezetek részére tartott - jellemzően outdoor vagy MBTI/GPOP alapú - együttműködés-fejlesztő programok. Dolgoztam multinacionális cégekkel, hazai kkv-kal, közintézményekkel, munkanélküliekkel, civil szervezetekkel - mindegyik gazdagított, tanított és újabb színeket, tapasztalásokat hozott számomra.


 

Közgazdász, Gestalt és Tranzakcióanalízis alapú szervezetfejlesztő és coach, minősített ARPe valamint GPOP© tanácsadó vagyok. Folyamatosan tanulok szakmai továbbképzéseken és a felsőoktatásban egyaránt: idén épp a Pécsi Tudományegyetem mesterszakán végeztem okleveles emberi erőforrás tanácsadóként. Szervezeti tapasztalatomat marketing kommunikációs szakemberként és ügyfélszolgálati fejlesztőként szereztem.

 

Tanácsadóként azt vallom, nincs rossz működés - csak döntés, hogy lépjünk-e egyet előre. Az én feladatom, hogy felületet nyújtsak, ahol vizsgálhatják magukat azok, akik megtisztelnek bizalmukkal. Támogassam döntési folyamatukat és a változást, valamint bátorítsam a kísérletezést egy-egy új, az addig megszokottól eltérő viselkedés kipróbálásakor. Hiszem, hogy mindenki saját maga tudja, hol vannak a határai, mi fontos számára és hogy mi a megoldás - én ezen az úton az egyént és a szervezetet kísérem, alternatívákat kínálok - és a búcsú előtt velük ünneplem a fejlődést.Consilium Humán Erőforrás Kft. | Budapest, 14.ker. Angol u. 38. | 06-1-793-71-57 | info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.