Plagány Nóra

Plagány Nóra, Tréner - Érzelmi intelligencia tréning, Szervezetállítás

A több száz órát felölelő megannnyi tréning, coaching, cégekkel és emberekkel való együttműködés során sokszor tapasztaltam, hogy a szakmai tudás kevés, hiányzik valami, ami az embert belülről mozgatja, és az elakadások néha sokkal mélyebben vannak, mint a tudás és tapasztalás hiánya. Kerestem a választ erre magamban, és persze ismeretek és tanulás révén a külvilágban.Pszichológiai tanulmányaim alatt, illetve a Hellinger féle rendszerállítás világában olyan segítségre találtam, ami elvezetett ahhoz a bizonyossághoz, hogy az egyén érzelmi teljessége, önmagába vetett teljes hite nélkül nem lehet változásokat elérni. Munkámban igyekszem minden tudásommal ezt szolgálni, és az általam használt módszerekkel olyan alapot teremteni, amire a hagyományos értelemben vett tréningek épülhetnek.

„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.”

(Gabriel García Márquez)Consilium Humán Erőforrás Kft. | Budapest, 14.ker. Angol u. 38. | 06-1-793-71-57 | info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.