Bernáth Zita

Bernáth Zita vagyok, végzettségeimet tekintve Gyógypedagógus, Pszichológus, NLP Master, tréner.

Évek óta tevékenykedem gyógypedagógusként, három éve pszichológusként is (13 éve gyermekvédelmi szakemberként).

Az utóbbi időben a pszichológiát részesítettem előnyben: egyéni - és csoportterápiás foglalkozásokat tartok, igény szerint –elsősorban – munkahelyi csoporttréningeket vezetek, felnőtt oktatásban tanítok.
Fő tevékenységem: pszichodiagnosztika, pszichológiai tanácsadás, segítő beszélgetések, játékterápia, NLP, csoporttréningek, kiválasztás, szupervízió, de vezetek baba-mama klubot, s tartok előadásokat is.

Jelenleg elsősorban speciális feladatokra felkészítő, extrém stresszkezelési kompetenciákat fejlesztő tréningeket tartok.

Rendszeresen vezetek kommunikációs készségfejlesztő, csapatépítő, konfliktus – és előítéletkezelő, valamint vezetői hatékonyságfejlesztő és dohányzásról való leszokást támogató csoportokat.
„A nagy változások kezdetben lehetetlennek, utólag pedig elkerülhetetlennek látszanak.”
Rendszerszemléletben gondolkodom, így hiszek benne, hogy egyetlen apró impulzus, akár egy mondat, egy beszélgetés, vagy egy tréning komoly változásokat indíthat el. Úgy gondolom, pszichológusként az elsődleges feladatom a szükséges továbblépés, a változás képességének mobilizálása.
Nemrégiben eredményes vizsgát tettem az audiovizuális technika alkalmazásából, így idén nyártól AVS technikával is kiegészítettem munkámat.

 


Consilium Humán Erőforrás Kft. | Budapest, 14.ker. Angol u. 38. | 06-1-793-71-57 | info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.