Rólunk - kik vagyunk, mit csinálunk?

Darmó Magdolna


Ez egy jó kérdés egy Önismerettel foglalkozó oldalon, nem?:) És mit lehet erre válaszolni?
Én én vagyok, vagy legalábbis az, akiről azt hiszem, hogy én vagyok, s aki csak icipici töredéke valódi magamnak, akivel még csak ismerkedem.
Az út hosszú, de nem feltétlen kell nehéznek, s szenvedéssel telinek lennie. Talán ezért is alakultunk mi, hogy ezt az utat élvezhetővé, igazán emlékezetessé tegyük számodra.

Nézzük csak: néhányunk az én vezetésemmel tréningek és tesztek fejlesztésével, coachingokkal és a személyiség rejtett részeinek kutatásával foglalkozik. Gondolom, innen már nyilvánvaló, hogy egyik identitásom a Consilium szakmai vezetőjeként funkcionál. Hogy mit kell rólam tudni? Szinte semmit. Amit el kell döntened, hogy bízol-e a tudásomban, s az értékítéletemben, rám mered-e bízni fejlődésed. Ehhez azonban kevés egy honlap. Ehhez személyesen kell találkoznunk, beszélgenünk, s az első benyomás, a kérdések és a válaszok hagynak majd egy lenyomatot benned rólam, aki persze nem én vagyok, de indulásnak annyi pont elég:)

Amiben rám számíthatsz, az az önismeret, a személyes fejlődés, s azok a változások az életedben, amelyekről eddig csak álmodtál, most viszont módodban lesz megvalósítani.
Eddigi pályafutásom alatt rengeteg módszertant ismertem meg, de nem tudtam elköteleződni egyik irányába sem, mégis: mindegyik hozott valami újat, valami többet, vagy egyáltalán, csak valami mást. Az iintegritásban hiszek: a tudást rendszerezni, összefűzni szeretem, nem hiszek az egy és mindenható megoldásban.
Tréningjeimen többféle módszeran egyvelegével találkozhatsz, s mivel nem kedvelem a nagy megmondókat, ezért főleg a gyakorlatorientált tréninget részesítem előnyben.
Úgy érzem, már így is túl sokat írtam magamról, így foglalkozzunk inkább mással.
Amennyiben programjaim iránt érdeklődsz, azokat itt tekintheted meg:

Önismereti programcsomagok

Ha közvetlen munkatársaim érdekelnek inkább, akkor itt szemezgethetsz:

A programban résztvevő csapattagok: Tímea, Zita, Ibolya, Liliana, Nóra, Gábor

Remélem, alkalmunk nyílik személyesen találkozni, s egy jót beszélgetni!
MagdiConsilium Humán Erőforrás Kft. | Budapest, 14.ker. Angol u. 38. | 06-1-793-71-57 | info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.