A jobb agyféltekés rajztanulás hatása a gyermekekre

A tanfolyamot akkor ajánljuk, ha szülőként fejleszteni szeretnéd gyermeked kitartását, sikerélményben és építő, biztonságos környezetben szeretnéd tudni a tanfolyam két napja alatt. A gyermek nemcsak rajztudásában fog elképesztő eredményeket elérni, hanem trénereink ösztönző megerősítései által megtanítjuk hosszú távon egy dologra összpontosítani, pedagógiai-önismereti technikákkal fejlesztjük koncentrációs képességüket, amit később az iskolában a tanulási folyamatokban is tudnak majd alkalmazni. Szélesítjük a gyermek látóterét, fejlesztjük a kézügyességét, ami az íráskép javulásával is járhat, így a füzetek, jegyzetek összképe is szebbé válhat a tanár nénik és szülők nagy örömére.
 

Rajztanfolyamunk alkalmával gyermeked elsajátítja az arányos és élethű rajzolás alapjait. Tanáraink szakmailag jól képzettek, kedvesek, megértőek és nagyon segítőkészek, türelmük és gyermekszeretetük hozzájárul ahhoz, hogy a szégyenlősebb, visszahúzódóbb gyermekekkel is megtalálják a hangot. Ugyanígy, tapasztalatink szerint az izgő-mozgó, figyelmüket lekötni nehezebben tudó gyermekeket is maximális sikeraránnyal képesek oktatóink bevonni a közös munkába, bátorításaik, segítségnyújtásaik által meghökkentő eredményeket érnek el.

A gyakorlati feladatok nagyobb nehézségek nélkül elvégezhetőek, az elméleti tananyag, és művészeti alapfogalmak gyermekek számára jól érthető módon alakítottuk ki és kerül átadásra.

A megszerezhető sikerélmények, a jó közösség, a fejlesztő gyakorlatok és kézzel fogható eredményes alkotások bizonyítják, hogy tanfolyamunkkal akár életre szóló élményben is részesülhetnek. 
 Consilium Humán Erőforrás Kft. | Budapest, 14.ker. Angol u. 38. | 06-1-793-71-57 | info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.