A jobb agyféltekés rajzolás kedvező hatásai

A jobb agyféltekés rajzolásnál nem csak az a cél, hogy jó kép szülessen, néha ez nem is fontos, hanem inkább az, hogy felszabadítson a napi problémák és a világ nyomása alól. Így a jobb agyféltekés rajztanfolyamoknak ez is a célja, hogy megmutasson egy másfajta látás- és gondolkodásmódot.

Mikor rajzolsz, vagy bármilyen alkotó tevékenységet végzel, egy idő után teljesen elmerülsz a feladatban, sikerül lelassulnod a jelen pillanatra és teljes mértékben megélni azt. Az idő relatívvá válik és nem is érzékeled a múlását, kikapcsol az általában uralkodó realisztikus és folyamatosan elemző oldalunk, így megnyugszunk és pihenünk.

A rajzolás célja, ha hobbinak választod az, hogy szórakoztasson, hogy kiélhesd benne kreatív, alkotó vágyadat és a szépség iránti igényedet. Segít oldani a félelmet és a stresszt valamint önértékelési problémákat oldhat meg, harmóniába kerülhetünk önmagunkkal és a környezetünkkel azáltal, hogy a rajzoláshoz szükséges módon nézzük a világot és elfogadjuk a dolgokat olyannak, amilyenek.

A tanfolyamon elért gyors és hirtelen fejlődéssel hatalmas sikerélményt élhetsz át, ami ad egy löketet, egy olyan önbizalmat, amit átültethetsz az életed más területeire is.

A képes vagyok rá és én is meg tudom csinálni érzés, valamint az, hogy egy kicsit kilépsz a komfortzónádból nélkülözhetetlen az ember számára a személyes fejlődéshez.

Az újfajta látásmód pedig hozzásegít, hogy máshogy állj a mindennapi problémákhoz és hatékonyabban old meg azokat.


Consilium Humán Erőforrás Kft. | Budapest, 14.ker. Angol u. 38. | 06-1-793-71-57 | info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.